25. aprila, 2019

Poslovni Stand-up zajtrk – “Spoznaj mentorja” 16. 5. 2019, Sejna soba CTT

IME DOGODKA: “Stand-up zajtrk – spoznajmo se in spoznajmo mentorja”

TERMIN: 16. 5. 2019, od 9:00 – 10:30

LOKACIJA: Institut »Jožef Stefan«, Jamova cesta 39, Ljubljana. Sejna soba Centra za prenos tehnologij in inovacij (C86)

OPIS: Organiziramo spoznavno, neformalno druženje: “Stand-up zajtrk – spoznajmo se in spoznajmo mentorja”.

Na dogodek so vabljeni podjetni raziskovalci in študenti, dijaki, drugi inovativni posamezniki in potencialni podjetniki. Na dogodku sodelujejo strokovnjaki CTT in vabljeni zunanji strokovnjaki, partnerji CTT, izkušeni podjetniki in bivši sodelavci IJS.

Dogodek organiziramo v okviru programa subjekta inovativnega okolja za podporo inovativnim, podjetnim raziskovalcem, in drugim posameznikom, ki se navdušujejo ali celo že udejanjajo ideje za trženje tehnologij, z možnostjo ali željo ustanovitve (odcepljenih) podjetij, oziroma jih tovrstne pobude zanimajo.
Namen dogodka je, da se (bolje) spoznamo, predstavimo možnosti nudenja podpornih storitev zagonskim podjetnikom in takoj ali kasneje pomagamo z organizacijo mentoriranj in svetovanj strokovnjakov CTT in zunanjih strokovnjakov, izkušenih podjetnikov, članov mreže Prijateljev IJS, ki so pripravljeni svetovati mladim zagonskim podjetnikom.

Osrednja tema tokratnega dogodka bo priprava poslovne ideje za trženje invencije in prijava na nagrado za najboljšo inovacijo.

Dogodek moderira: mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional – CLP.
REGISTRACIJAna brezplačni dogodek je obvezna preko Eventbrite prijavnice.

DODATNE INFORMACIJE: lahko pridobite v Centru za prenos tehnologij in inovacij preko elektronskega naslova tehnologije@ijs.si.

Eventbrite prijavnica