25. aprila, 2019

Razvoj poslovnih modelov z metodo Design Thinking (2. delavnica) 16. 5. 2019, Velika predavalnica IJS

IME DOGODKA: Razvoj poslovnih modelov z metodo Design Thinking (2. delavnica)

TERMIN: 16. 5. 2019, od 13:30-17:00

LOKACIJA: Institut »Jožef Stefan«, Jamova cesta 39, Ljubljana. Velika predavalnica

OPIS: V okviru podpornih storitev inovativnega okolja IJS organiziramo delavnico Razvoj poslovnih modelov z metodo Design Thinking (2. del).

Na dogodek vabimo podjetne raziskovalce in študente, dijake, pedagoške delavce, inovativne posameznike, podjetnike ali tiste, ki načrtujete podjetje oziroma preverjate tržni potencial (svoje) invencije oz. tehnologije in vas tovrstne pobude zanimajo. Vabljeni tudi vsi, ki iščete pomoč pri preverjanju poslovne ideje ter načrtovanju izvedbe, iskanju tehnološke rešitve, odpravljanju ovir in razvoju podjetja.

V nadaljevalni delavnici razvoja poslovnega modela z metodo Design Thinking bomo podrobneje predstavili metodo s poudarkom na definiciji izzivov in izdelavi prototipov. Izvedli bomo praktikum z uporabo konkretnih primerov izbranih invencij, ki jih udeleženci načrtujejo tržiti in v ta namen razvijajo poslovni model.

Dogodek organiziramo v okviru programa subjekta inovativnega okolja za podporo inovativnim, podjetnim raziskovalcem, in drugim posameznikom, ki se navdušujejo ali celo že udejanjajo ideje za trženje tehnologij, z možnostjo ali željo ustanovitve odcepljenih podjetij, oziroma jih tovrstne pobude zanimajo.

Na dogodku predava: dr. Rok Stritar, doktor ekonomije, ustanovitelj podjetja Kibuba.

Dogodek moderira: mag. Robert Blatnik, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
dela
REGISTRACIJA: prijave na brezplačni dogodek so obvezne preko prijavnice Eventbrite.

Eventbrite prijavnica