25. aprila, 2019

Mladi upi 2019 – Podjetniško-inovacijska delavnica za mlade raziskovalce 30. 5. 2019, Velika predavalnica IJS

IME DOGODKA: Delavnica: Mladi upi 2019 – Podjetniško-inovacijska delavnica za mlade raziskovalce

TERMIN: 30. maj 2019, od 13:00-16:30

LOKACIJA: Velika predavalnica IJS

OPIS: Na delavnico vabimo podjetne raziskovalce in študente, dijake, inovativne posameznike in potencialne podjetnike, spin-out time v nastajanju.

Na delavnici bomo predstavili podporne programe in storitve za inoviranje, podjetništvo ter mednarodno sodelovanje, osnove intelektualne lastnine, kako jo pripraviti in zaščititi, da bo primerna za trženje v lastnem podjetju ali preko licenciranja industriji. V praktikumu načrtujemo poslovne modele z uporabo uveljavljenih praktičnih orodij in pripravimo poskusno predstavitev za investitorja.

Dogodek organiziramo v okviru programa subjekta inovativnega okolja za podporo inovativnim, podjetnim raziskovalcem, in drugim posameznikom, ki se navdušujejo ali celo že udejanjajo ideje za trženje tehnologij, z možnostjo ali željo ustanovitve podjetij, oziroma jih tovrstne pobude zanimajo.

Na dogodku predavajo in moderirajo: dr. Levin Pal, Vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, mag. Marja Medved, CMEPIUS, skrbnica pobude EURAXESS in Study in Slovenia in mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, Certified Licensing Professional – CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).
REGISTRACIJA: prijava na brezplačni dogodek je obvezna preko Eventbrite prijavnice, kjer si lahko ogledate tudi podrobnejši program delavnice.

Eventbrite prijavnica