25. aprila, 2019

Kako načrtovati in udejaniti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije? 11. 6. 2019, Mednarodna podiplomska šola Jožefa Stefana

IME DOGODKA: Kako načrtovati in udejaniti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?

TERMIN: 11. junij 2019 ob 14. uri.

LOKACIJA: Predavalnica Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana

OPIS: V okviru podpornih storitev inovativnega okolja IJS organiziramo delavnico: Kako načrtovati in udejaniti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?

Na podjetniško inovacijski delavnici predstavimo načine in možnosti zaščite in trženja intelektualne lastnine, pot od ideje do (odcepljenega) podjetja, možne vire financiranja. Predstavimo in praktično preizkusimo metodo načrtovanja poslovnega modela in določanja vrednosti izdelka za kupca. Mladi raziskovalci, študenti, podjetniki spoznajo, kako razviti poslovni model in predlog sodelovanja predstaviti potencialnim investitorjem ali poslovnim  partnerjem.

Delavnico izvajamo za podjetne študente, mlade raziskovalce, podjetni inovativne posameznike, ki vas zanimajo možnosti in orodja za načrtovanje zagonskega podjetja, katerega poslovni model (praviloma) temelji na visokotehnološki invenciji. Podporne storitve nudimo kot subjekt inovativnega okolja v okviru brezplačnih informiranj, mentoriranj in ekspertnih svetovanj za podjetne posameznike in zagonska podjetja.

Delavnico bosta izvedla dr. Levin Pal, vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami in mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional – CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).
REGISTRACIJA: prijava na brezplačni dogodek je obvezna preko Eventbrite prijavnice, kjer je na voljo tudi program dogodka.

Eventbrite prijavnica