Zavedamo se, da so dobri projektni partnerji lahko zelo pomembni, včasih celo odločilni pri uresničevanju vaših ciljev. Prav tako se zavedamo, da jih ni vselej lahko najti. Kako ovrednotiti, selekcionirati in kvalitetno analizirati vse informacije o morebitnih partnerjih? Kako presoditi, kdo je za razvoj vaše ideje najbolj kompetenten? Komu so potrebne vaše ideje, kompetence in tehnologije?
 
Dovolite, da vam pomagamo. K iskanju odgovora na zgornja vprašanja lahko pristopite na dva načina:
 
 

Aktualna ponudba odprtih partnerstev za EU projekte

Informirajte se s pomočjo e-novičnika strokovno pregledanih aktualnih ponudb odprtih partnerstev za EU projekte, ki ga enkrat tedensko pošljemo TT koordinatorju na vaš odsek. TT koordinator je vaš sodelavec, ki je s strani vodje vašega odseka zadolžen, da tovrstne informacije posreduje sodelavcem na svojem odseku.
 
Arhiv novic CTT

Koordiniranje odsekov pri prijavi na ponudbo
 
Vse ponudbe so strokovno pregledane. Center za prenos tehnologij in inovacij je član različnih platform in mrež, ki po eni strani omogočajo vzpostavitev stika s številnimi in najrazličnejšimi partnerji,  po drugi strani pa se za iskanje primernih partnerjev poslužujejo učinkovitih pametnih ključev in orodij za rangiranje, ki ponudbe selekcionirajo v skladu z vašim interesom in glede na kriterije v povpraševanju ponudijo najrelevantnejše rezultate. Ko v našem e-novičniku naletite na kakšno ponudbo, ki vas bo zanimala, nam pišite in priskočili bomo na pomoč pri vzpostavitvi stika. Vzpostavitev stika znotraj mrež, katerih člani smo, vedno poteka preko predstavnika mreže (to smo tudi mi). Organizacije za profili namerno niso prikazane, saj želimo, da so vse tehnologije obravnavane enakovredno, ne glede na status organizacije, ki se skriva zadaj.
 

Aktivno iskanje partnerjev

Če želite iskati partnerje še bolj aktivno, vam lahko pomagamo tudi na tej poti. Predlagamo, da se z nami na tehnologije@ijs.si dogovorite za termin srečanja, kjer nam boste predstavili svoje potrebe in želje, mi pa bomo konkretno za vaš primer opravili strokovno presojo relevantnosti obstoječih ponudb in oblikovali strategijo posebej za vas. Naš moto je “No wrong door” (Enterprise Europe Network), zato ste pri nas vedno dobrodošli.
 
 
 
 

V primeru vprašanj nam pišite na tehnologije@ijs.si. Z veseljem vam bomo pomagali!